Nejste přihlášen/a.
Nepodaří se Vám oškrábat jen jeden nátěr, to nejde.
Proč perlinku a lepidlo? Nebo to hcete mít zbytečně drahé a pracné?
mnoho zedníků chtělo natáhnout lepidlo, perlinku, lepidlo a štuk. Já trval na tom, že chci jen štuk, nebo jiného řemeslníka.
je to v pohodě...
Já to znám z druhé strany-spousta lidí chce místo štuku lepidlo, perlinku a pak teprve štuk protože to tvrdil Lojza v hospodě, že tak je to správně, a ten to ví, vždyť to tak dělá! Ale zde mnihdy pak platí: "náš zákazník, náš pán" a to i přesto, že dostali od šéfa kalkulaci -klasika-oškrábat, penetrace štuk nebo oškrábat, penterace, perlinka s lepidlem, penetrace, štuk! Někdy to bylo pro nás taky lepší i když víc práce, ale při plískanivch či v zimě práce v teple a suchu o týden víc,.
Tak já nevím no****proto se ptáte na poradně, proto dostanete různé odborné rady , proto se musíte rozhodnout sám, komu uvěříte.
Jak jednoduché.
aha...říkají, že to nebude praskat...opět si dovolím moje oblíbené přirovnání...natahovat perlinku s lepidlem na podklad, který je popraskaný a neopravíme původ prasklin je jak lepit rozbitý hrneček izolačkou...to, že to popraskalo je asi známka sedání baráku a nebo jiného závažnějšího problému...to, že to nějakej umělec přetáhne perlinkou se nevyřeší problém...jen zakryje oku
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.