Nejste přihlášen/a.
je nutné zjistit, kde ta voda kape, pokud je v pořádku napuštěcí ventil, bude nějaká nečistota ve splachovacím ventilu který po napuštění nádobky a uzavření napoštěcího ventilu netěsní propouští vodu a tím nepravidelně uvádí do činnosti napouštění, nebo mohlo odojít k zanešení i toho nového napouštěcího ventilu nějakou nečistotu z trubek stačí vyčistti a bude fungovat
Plovák je nastavitelný, možná ho máte nastavený na hladinu, které nikdy nedosáhne.
Nějaké kapání neni problém (ono toho zase tolik nenakape), ale ani to by nový plovák neměl dělat.
Taky může protékat spodem, to poznáte snadno (když voda teče do mísy) a vyřeší to těsnění za pár korun, už ne 8 ale myslím 35, vloni jsem ho kupoval, protože během dovolené jak vyschlo, tak netěsnilo a bylo doslova jak ohlodané (poslední výměna byla tak 20 let předtím).
Klíčové je jestli voda teče horem nebo spodem jestli hledat chybu v napouštěcím nebo vypouštěcím ventilu.
nikdo mi to sice nevěří ale já to řešil tak, že jsem zavřel přívod vody a pak jej jen o 1 otáčku povolil aby nemněl plný průtok. Pak to plovák klidně uzavřel plně...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.