Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Mrazení zeleniny

Od: delina® odpovědí: 5 změna:

Koupila jsem krouhanou mrkev balenou v ochranné atmosféře. Do data spotřeby pro ní nemám v jídelníčku uplatnění.Potřebovala bych jí rozdělit na malé porce / do polévky atd/ Mohu ji vybalit a klasicky zamrazit v mikrotenovém sáčku v mrazáku bez další úpravy?

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

0x
Dobrý den, ano, můžete. Zdravím!

kdosi
hodnocení

0x

Ano, naprosto bez problémů

hodnocení

0x

Jasně, úplně klidně. Dělávala jsem to, že jsem nastrouhala veškerou kořenovou zeleninu, dala do sáčků, rozplácla co nejvíce a dala na mrazák. Pak jsem ulomila tolik, kolik jsem potřebovala. Tím, že balíčky byly ploché, snadno se ulomilo tolik, kolik jsem potřebovala. Bylo to rychlé a vlastně bezpracné, když jsem začala vařit, odpadla příprava zeeniny.

hodnocení

Jen se bojím, když to předtím bylo v ochranné atmosféře, zda to nějak potom nevadí

ben®
delina - nevadí, radioaktivní to není.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]