Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jakou značku kotle na tuhá paliva?

Od: honi odpovědí: 8 změna:
Dobrý den, jakou značku kotle na tuhá paliva byste mi doporučili? Je to životností srovnatelné, nebo je lepší se některým značkám vyhnout?

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x
"Dobrý den, jakou značku vozidla byste mi doporučili? Je to životností srovnatelné, nebo je lepší se některým značkám vyhnout?"
Vidíte, jak bez bližšího určení nedává ta otázka smysl?

hodnocení

2x
Je to stejná otázka jako jaká současně vyráběná pračka bude fungovat 20 let.
Ani podle ceny se nedá orientovat, protože co začaly dotace tak ceny se hodně změnily.

hodnocení

0x

Zdravím,

tuhými palivy myslíte co? V tom mezi kotli může být dost rozdíl..

Uhlí, dřevo, peletky, biomasa..? Nebo kombinace?

kmet
hodnocení

0x

O značku moc nejde, spíš o materiál, litina vydrží, ocel prorezne.

Promiňte musel jsem se zasmát. Litina rezne stejně rychle jak ocel. A od doby kdy se používá metoda tlakového lití tak ani argument o tloušťce stěn neplatí.
kmet

Litinové viadrusy a dakony se dneska mění zcela funkční po 30 letech i víc, kvůli ekologii, klidně by ještě vesele topili dál.

futra

Měnili jsme funkční Dakon za ekologičtější ,pouze kvůli tomu,abysme nedostali pokutu,po více jak 40 letech.

jirib
hodnocení

0x
Asi budete potřebovat rozměry,druh paliva...třeba automat na uhlí + dřevo...
A ve výsledku cena a výkon...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]