Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Izolace podlahy ve sklepě

Od: janfalc odpovědí: 4 změna:

Dobrý den, Bydlíme ve zděném starém činžáku z roku 1930. Dělají nám teď nové kanalizace a museli vybourat i podlahy ve sklepě. Tedy budeme dávat nové podlahy. Moje otázka zní: Má vůbec cenu izolovat podlahy? Dům není ozolovaný...stojí na hlíně. Případně pokud ano, tak jak a čím? Nesháním přímo postup, spíš abych věděl, co chtít po dodavateli. Děkuji JF

Izolace podlahy ve sklepě

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Určitě to má význam. Bude suchá podlaha. Jsou někteří, kteří tvrdí, že se vlhkost bude tlačit do zdiva. Ale to tak není. Vlhkost zůstane pod hydroizolací. Pokud tam ale nemáte potůček vody.

Uděláte betonovou desku, na ní položíte hydroizolaci, na to pak beton. Klidně i nátěr betonu.

Určitě je i více možností.

janfalc
hodnocení

Moc děkuji za komentář. Zrovna od Vás to pro mě má váhu. Sledoval jsem v minulosti vaše komentáře a dávaly smysl.

Takže se s nima domluvím na izolaci.

jejda, to se ale červenám...*hi*

Někdy je naopak mírná vlhkost žádoucí, pokud chce někdo sklep na brambory a zeleninu, kde se mu nevysuší.

Můžete mít část sklepa (pokud možno oddělenou) právě jako "vlhký" sklep.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]