Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
Dovoluji si prosit o radu, JAK si mám vybrat/vybírat Sprchovou baterii. V dubnu letošního roku jsem koupila v Siko tuto...Myslím, že to jednak opravit nejde nebo by oprava stála víc, než nová baterie. Pravda je, že byla jedna z lacinějších... Nepotřebuji nic speciálního.
Jediné kritérium, které můžu posoudit opravdu kvalifikovaně, je cena. Děkuji.
Nejde mi vložit video, v baterii to hodně píská.
Kupovaná v dubnu? Na to by měla být snad ještě záruka a pokud ne, co se stalo, že nefunguje? Jaká je závada?
Sprchová baterie Metalia obvykle funguje dobře do doby kdy se porouchá přepínač vana/sprcha. Jinak kartuše a těsnění mají životnost dlouhou.
Mám už několik let termostatickou baterii od Grohe, funguje v pohodě a obsluha je naprosto komfortní. Prostě jen pustím vodu a o nic dalšího se nestarám, teplotu mám nastavenou pořád stejnou a baterie ji drží sama. Takže doporučuju. Dřív jsem měl nějakou z Lidlu, stála sice třetinu toho co Grohe, ale byla dost hlučná, teplota po nějaké době začala kolísat a nakonec už ani netěsnila.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.