Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Wok pánev

Od: barbakan* odpovědí: 5 změna:

Zdravím všechny přispěvovatele a pokládám tuto otázku: Koupil jsem wok pánev Tescoma,kde ve středu pánve je nějaký červený bod.Když rozehřeji olej v pánvi,co by měl ten bod udělat? Změnit barvu? A pokud ano,na jakou.Nikdy jsem nezkou šel rozerhřívat pánev,proto že se olej začal připalovat. *zed*

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

pepane*
hodnocení

0x

Na ochranném krytu pánve bývá návod k použití.

doplněno 29.06.10 23:19:

*nevi*Nemá ta pánev ještě nějaké označení?

barbakan*
hodnocení

Jo,bývá,ale já ho nepřečetl!*zed*

boko*
hodnocení

0x

No měl by zčervenat, měli jsme tescomu a vždy ten bod celý změnil barvu načerveno. Jinak vždy rozehřeji pánev a až pak olej, nedochází potom k přepalování oleje

barbakan*
hodnocení

Ale on je červený i když je pánev studená!

honzap*
hodnocení

0x

Ve studeném stavu na tom červeném bodu bývá čitelný nápis. Když je pánev správně rozehřátá, měl by nápis přestat být zřetelný.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]