Zdravím, chci se zeptat, mají nám přijít seřizovat okna, ale bylo toho teď moc a nestihla jsem je umýt, řešily jste to predtim? Nebo je jim to jedno? :D A popřípadě jak to prosím funguje, oni ty okna celé otevírají? Má totiž zrovna pršet. A ještě poslední věc, máme to v paneláku, domlouval to domovnik a zajimalo by mě, máme v ložnici novou, drahou postel s vysokým celem a je dost betelná, je hned u okna a tudíž nechci, aby mi tam chodili, je možné jim říct, ze proste ten pokoj nechci nechat seridit? Vím, že je to asi blbé, ale oni by se tam neměli jak dostat a vidina, ze mi lozí po posteli mě děsí :D děkuji.
Umytý okna je to absolutně poslední co servisáka zajímá. A aby to celý vyzkoušel měl by okno úplně otevřít. Samozřejmě, když bude prseta vítr to hnát přímo na okno, tak to nebude otvírat a třeba chvilku počká, až to přestane. Když řekneš, že to nechceš seřídit, tak to třeba nechají být. Ale pak si nestěžuju, že oknem táhne, nebo že je sedlý a při zavírání drhne.
Asi to není váš případ, když to domlouval domovník...ale objevují se firmy, které chodí po bytech a domlouvají na později následné seřízení oken a dveří. A pak se majitel divil, když za seřízení 12 křídel oken a jednoho křídlo balkonových dveří po něm chtěli "pouhých"dvanáct tisíc Kč. Přitom by to mělo být mnohem méně...tak +- do 4 tisíc... případně... Takže si dávejte pozor, co a jak domlouváte...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.