Dobrý den, máme vánoční stromek vysoký 160cm a chtěl bych si na něj koupit světelný LED řetěz co pěkně svítí studenou bílou barvou a z dálky to vypadá jako by svítily malé hvězdičky. Neporadil by mi někdo co je to za řetěz s těma hvězdičkama? Kolik LED by měl mít a jak dlouhý by měl být, aby byl pěkně osvícený? Děkuji
Ty "hvězdičky" byly na fotce? Jestli to není jen způsob focení (vyšší clonové číslo a delší závěrka), kterým se tohoto efektu na fotografiích docílí. (Studené bílé světlo bude nejspíš obsahovat víc modré složky světla, to není dobré večer mít kvůli kvalitnímu spánku.)
světýlka z kauflandu na venkovní použití...mám 30m...stálo mě to 200,- (čím blíž se blíží štědrý den, tím je to levnější) a svítí to jak prase...na 180cm stromek s průměrem u "kmene" 120cm mi zbývá asi 1m světýlek u zásuvky
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.