Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
než se vydám do stavebnin, neví někdo, jaký průměr má balení minerální vaty DEKWOOL G 039r 180mm? Uvadějí rozměry v rozloženém stavu, ale já bych potřeboval předem vypočítat, kolik balení dokážu naskládat na přívěsný vozík a do auta. Děkuji všem za odpovědi.
dek.cz/...
zhruba je průměr 42-46 cm.
kolik balení dokážu naskládat na přívěsný vozík a do auta****to záleží, jak umíte rovnat, jak dlouhé máte popruhy, jak velký máte vozík. Tedy širkoký uvnitř. Na vozík dáte celou paletu nastojato.
(Já minulý týden vezl na vozíku 80 balíků polyše. )
Děkuji za odpověď. Budu počítat radši těch 46cm. Počet si již snadno vypočítám. Vnitřní rozměry mám 203x116cm, uvažuji, že vaty naskládám na výšku.
Vážený pane, dříve, když k nám přijel zákazník, sdělil, že "to nenaloží" tak jsem ho přesvědčil, že toho naloží více. Příklad, Vy dáte třeba 23 rolí nastojato a hotovo. Já to stáhnu pevně strečovkou, navrh ještě třeba dalších 23 rolí.
Další možnost, dáte si do Vašeho vozíku nevratné palety, (třeba se jich rádi zbaví), pak na to naložíte naležate celou paletu, orginálně zabalenou. Klidně bude přesahovat přes korbu.
Páč orginál paleta je silně stlačena strojem a zafóliovaná. Jak jí rozříznete zvětší objem.
Přeji Vám, ať toho naložíte ještě více.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.