Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Motorová kosa - jakou do 10tis?

Od: alarm® odpovědí: 17 změna:

Dobrý den pánové mám malý dotaz.Prodal jsem starou motorovou kosu a budu kupovat novou.Měl jsem oleo mac a spokojenost.Mám koupit stejnou značku nebo zkusit novou.Mám zahradu cca 400 metrů.Financí mám připraveno 9,500kč.Poradíte co koupit?Předem vám moc děkuji.

17 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

jesse*
hodnocení

2x

koukněte na husqvarna-stanek.cz/... model 323 R II (druhý zeshora). Je sice o 500 dražší, ale perfektní stroj. Mám ho už 3 roky a naprostá spokojenost

lidka*
hodnocení

2x

Vaši oblíbenou značku zde nabízejí dokonce se slušnou cenou, takže více než patnáct stovek by vám zůstalo v kapse. *tuc*

hobynaradi.cz/... a jinak ještě jsem jeden typ objevila na aukci, ale ta bude asi méně výkonná:*klik*

a.cz/...

hodnocení

Velmi díky za tip Lidko

doplněno 29.06.10 12:04:

a dávám bodík

raadek*
Oleo-mac neni spatny, ale konstrukcne lepsi je Stihl, Solo, Honda, Dolmar-Makita atd. Samazrejme nejdulezitejsi je sesvis znacky nejblize vasemu okoli, protoze na zajeti je karburator nastaven na bohatsi smes a nizkoemisni karburatory je lepsi nechat po zajeti seridit v servisu. R.

ladislavtikal*
hodnocení

0x

kdyz s oleo mac mate spokojenost tak ji kupte zase 7 let zaruky vam nikdo jinej neda

hodnocení

Díky za tip pánové.Koupil bych zase oleo mac ale na našem malém městě původní obchod zrušily a v novém už tuto značku nemají.Proto se ptám na rady.

paparone
eshop www.ekosiarka.eu - levne ceny na zbozi oleo-mac

ladislavtikal*
hodnocení

0x

obchodni-dum.cz/... ja osobne mam tento a nemuzu si na to stezovat je i za dobrou cenu jiak abg bylo delany pod hondou

raadek*
Nevim kde jste Ladislave prisel na tu Hondu, ale ABG je Čina a na obsah 43ccm je vykon 1,25kw velmi malo. R.
ladislavtikal*

osobne kdyz sem to kupoval tak abg bylo pod hondou jeste to bylo napsany na papiru ale rok uz jsou od toho odtrzeny a ze je to malo bych ani nerekl secu s tim velikostne podobou zahradu a uplne v pohode

doplněno 29.06.10 14:10:

zahrada.cz/... tady se dozvite vic

raadek*
Nic vic co jsem napsal jsem nezaregistroval. Motory renomovanych znacek maji pri obsahu 40ccm vykon kolem 2kw, ale vam samozrejme preju at vam stroj bez zavad dlouho slouzi. R.
hodnocení

Děkuji vám všem za vaše tipy a názory chci koupit kvalitní mašinu a ne nějakou plastovou hračku.Známý koupil kosu za 2.500kč sekal s tím 30 min.a kosa se mu sekla.Každopádně všem vám děkuji.

roki*

Kúpil som si Oleo-Mac Sparta 42 za 8250 Kc s DPH a dopravou na dobirkou v Polsku:

ekosiarka.eu/...

hodnocení

Vypadá skoro jako ta moje stará kosa kterou jsem prodal ale co s případnou reklamací.Zatím jen tak koukám manželka nadává že jsem měl pilno starou kosu prodat a novou nejsem schopnej koupit.Zatím si pučuju kamarádovu.Co zajet do mantfildu?Nejsou tam moc drahý!

raadek*
Jestl chcete opet OM, tak muzete kouknout na ceny - hobynaradi.cz, mountfield.cz R.
hodnocení

Díky za tip raadeku vybral jsem si a objednal.Díky moc.

raadek*
Nemate zač. Pri spravnem provozovani a udrzbe vam bude slouzit hodne dlouho. R.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]