Nejste přihlášen/a.
2x
Vám jako sokr.osobě se to nevyplatí..
Dnes si lahve musíte jakoby"pronajmout".(mám na mysli velké lahve acet.a kyslík.)
Do osobního vlastnictví vám je nikdo neprodá.a když,tak musíte absolvovat každý rok-dva(nevím přesně)revizi lahví..(tlak.zkouška a pod.).
To samé když si koupíte někde po garážovém výprodeji lahve.tak vám je nikdo nenaplní..
Jedině si někde u menšího prodejce koupit lahev a zaplotem si to přefouknout do své a přepusťite tak cca 50./°.
Nevím jak ty "pulčíky"(malé lahve).jestli je možno v nějakém hobby marketu si je pronajmout za pakatel.Ale stejně to není jen tak...už. jenom kvůli převozu by jste měl mít označené auto a pod..
Můj poznatek.před lety jsem to také řešil,jelikož jsem měl doma lahve ještě ČĶD lokomotivka.
A naivně jsem simyslel že si vyměním kus za kus..
Ono se jich jenom zbavit.ofiko je na palici...
Ve zběru vám je nevemou jelikož jsou pod tlakem. A rozdělávat to je lahůdka..
Krásný večer...
0x
Nepíšete velikost, tady souprava s láhvemi 10 kg...láhve vám naplní prodejce. Další možnost, třeba pronájem. A k tomu pro vás poukaz od členů rodiny...pokud to prozatím neumíte. Další možnost, vypadá to na soupravy pro práce malého rozsahu...malá souprava a k tomu dokupovat kartuše. Toto je vhodné pro malé kutilské práce. Pak třeba i zde
A ještě toto
Musím mít nějaké oprávnění pro práci s autogenem? Ano, pro amatérské používání a pro profesionální paliče stačí zaškolení podle ČSN 05 0705 (ZP-1W02, ZP-2W01).
doplněno 25.11.24 20:11:
A ještě odkaz
0x
Tak třeba zde : aukro.cz/... hořáky a budíky za 2000kč bez koruny. Zde třeba s lahveni na PB : aukro.cz/... 4000kč a zde vozíka dva prázdně tl. lahve : aukro.cz/... za 999kč . Tedy vše jsou aukce a můžou se vyšplhat na úplně jinou cenu! Když prohledáte toto tak najdete i malé spr na sváření a pájení : aukro.cz/...
Když prohledáte třeba s-bazar , bazoš ... tak jistě najdete víc naž na aukru.
No jo koupit to jde,ale má to hodnotu šrotu..
Ty lahve už nikdo nenaplní.a vyměnit za plné nejdou..
A podle stavu bych je typoval že budou poloprázdný...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.