Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zapnutá teplota na troubě

Od: hhhh odpovědí: 6 změna:

Dobrý podvečer,mám takový menší dotaz.

Teď jsem si všiml, že při vypínání trouby předevčírem jsem otočil pouze program do vypnutého stavu (0), ale teplotu jsem nechal zapnutou a má otázka je, jela trouba po tu dobu?

Jedná se o klasickou trubuse sporákem, čtyři otočné knoflíky na sporák, jeden knoflík na program a jeden na stupně.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

7x
Ne, nejela. Ale je bezpecnejsi stahnout i potenciometr teploty.
ml1

Nejbezpečnější je vypnout sporákovým vypínačem ve zdi. To potom děti můžou točit čudlíkama jak chtějí (a Vy potom jen před zapnutím musíte zkontrolovat, že je vše na nule).

hodnocení

7x
Ne, nehřála, vždyť jste ji voličem vypnul. Nastavení teploty v tu chvíli nehraje žádnou roli.

hodnocení

4x

Nehřála :). Oveříte stejným postupem...

hodnocení

3x

...při vypínání trouby předevčírem...

Kdyby trouba "jela" od předevčírem, tak byste to snad poznal, byla by poměrně horká, i se sporákem. I kdyby nastavena tepota byla třeba "jen" 100 st..ale si děláte srandu, že hhhh...

ml1
hodnocení

0x

Ne. Stejně jako když zapnete jenom žárovku nebo větrák, tak na stupních můžete dát cokoliv a trouba nejede, jenom svítí případně větrá bez topení.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]