Nejste přihlášen/a.
Opět zdravím do poradny.
Nedávno jsem tu řešil broušení střechy. Viz zde: poradte.cz/...
To broušení, to mám již tedy vyřešeno, i barvu,nakonec jsem se rozhodl pro tuto: bal.cz/...
Mám ale další dotaz. Prý se nemá natírat na přímém slunci. No jo, ale kdy tedy. Když začnu ráno, tak jak to natřu, bude se blížit poledne a slunce mi na tu garáž začne svítit. Mohl bych začít třeba před pátou ranní (jsou krátké noce), jenže to zas může být rosa. Nebo začít natírat kolem osmé večer, když už na garáž nesvítí a trochu vychladla, jenže to bych zase asi do setmění nestihl.
Jak to tedy nejlépe udělat?
Děkuji za vaše odpovědi.
vlk95, tak jsem Vám dala bodík. Mně se Vaše odpověď líbí, taky bych si za šera musela svítit. PT /stařenka/
Petře, pokud ses rozhodl pro syntetiku tak v těchto parných dnech di ní dudeš muset přidat trochu fermeže. Jinak se ředidlo bude hrozně rychle odpařovat a barva bude praskat a později se oloupe. Nevýhodou toho je , že brva je pak matnější. Natírat v noci to opravdu není moc dobrá rada. Jak víme rosa padá u navečír. Nakonec si stejně neodpustím měl jsi zvolit eternel.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.