Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak zvýšit tlak u kotle Protherm Panther

Od: sarasara® odpovědí: 4 změna:
Dobrý den . Odvzdusnovala jsem topení a klesl mi tlak v kotli na 1.0 ..někdy tam je 0.9. Pan ,který mi tam byl zapojit plyn mi řekl,že až budu Odvzdusnovat ,tak mám každou chvíli koukat na kotel a když klesne tlak tak mám otočit nějaké dva kohouty ,ale už si nepamatuji jaké. Poradíte? Přikládám fotku.
Jak zvýšit tlak u kotle Protherm Panther

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Na kotli zespodu je dopousteci ventil a druhy teoreticky nepotrebujete. Prakticky bych tipnul jeste otevrit ventil c.2...Z fotky nejde moc poznat kam ktera nerezka vede.

Jak zvýšit tlak u kotle Protherm Panther #2
hodnocení

Bohužel takový ventil tam nemám. Je tam jen takový černý, myslím, že to bude ono. Jde ale o to ,že ten co mi plyn připojil mi řekl ať pootocim dvoumi červenými kohouty z fotky . Ale nepamatuji který.. tak mám strach abych něco neudělala špatně

hodnocení

0x

Já bych řekl, že 2 je přívod vody z hlavního řádu a 4 je přívod vody do kotle. Z té fotky to není moc poznat, ale tak bych to viděl já.

hodnocení

Jo to budou oni. Tyhle dva mi myslím ten pán ukazoval. Tak snad to bude ok

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma protherm
Otázky na téma tlak v kotli

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]