Nejste přihlášen/a.
Zdravim Vas lidicky. Potreboval bych poradit. Chystam se na stavbu rodinneho domu a uz mi poslaly stavebni povoleni, ve kterem se pise ze musim poslat pisemnou zadost o zahajeni stavby. Tak jsem se chtel zeptat, jestli nekdo s tim nema zkusenosti. Protoze zadny dotaznik k vyplneni na netu nemuzu najit. A druha vec je, jestli mi ze stavbeniho uradu poslou cedulku "STAVBA POVOLENA" nebo jestli si ji mam vytisknout nekde ja. Diky
Ahoj, taky jsme nedávno začali. jsem si stoprocentně jistá že vám žádnou cedulku nepošlou, normálně si jí vytiskněte a vylepte. Písemnou žádost o zahájení stavby jsme neposílali. POkud už máte stavební povolení, a také to povolení kde je napsáno právě to STAVBA POVOLENA, můžete začít (tak jsme to měli aspoň my) -
Ja jsem bohuzel stavebni povoleni mit musel. Tady o ohlaseni neslo. Jde o to, ze jsem daval na urad sve plany domu + hafo jinejch papiru a potvrzeni. Radon, povodnovy plan, RWE, CEZ atd. Desky mi prisly postou domu se stemplem, ze "rozhodnuti nabylo pravni moci" A k tomu byl prilozenej papir " Verejna Vyhlaska Rozhodnuti " A v te vyhlasce jsou tri odstavce I. Vydava ... rozhodnuti o umisteni stavby ... II. Vydava ... stavebni povoleni ... III. Vydava ... vyjimku pro umisteni ... A dale se tam pise, " Pro umisteni a provedeni stavby se stanovi tyto podminky " A zase je tam asi 18 bodu ve kterych se pise co bych mel delat s odpadem , ze musim dodrzovat stavebni plany, ze budu stavet stavbu svepomoci a ze stavba bude dokonce do dvou let. A tyk je tam bod 15 a v něm se doslova pise " Zahajeni stavby oznami stavebnik pisemne stavebnimu uradu" . Tak proto se ptam. Svagrova taky nic posilat nemusel, ale ta dostavila uz predloni. Taky zadnej papir " Stavba Povolena " nedostala. Ale to byla jedina v ulici. Jinak to vsichni mely. Tak se chci prave zeptat, jak vipada asi ten dotaznik kterej bych mel poslat na urad a jestli mi treba dodatecne neposlou jeste nejake vyrozumeni, ve kterem dostanu tu zazracnou ceduly :o))
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.