Nejste přihlášen/a.
Přemnožily se nám potkani ve chlévě a v okolí králíkáren. Bohužel problém je v tom, že se zde volně pohybují kočky, které občas nějakou tu myš, ale i toho potkana uloví a použití klasického jedu je zde problematické. Nerad bych ohrozil jejich život, při ulovení přiotrávené myši. Nemá prosím někdo nějaký tip nebo způsob, kterým by bylo možné se těch potkanů zbavit? Na pastičky moc nejdou a i sud se sklopcem a návnadou mi ignorujou. Spíš si myslím, že z toho cítí nové pachy a dávají si na to pozor. Je to tam od nich provrtané samá díra v zemi i ve zdech a všude výkaly. Nedávno jsem bohužel našel i napůl sežraného potkana od kočky, proto ta obava. Už jsem i četl několik příběhů těchto otrav od myší a to nechci moc riskovat. Předem děkuji
Taky máme králíky a taky nás oblažovali svou přítomností. Taky máme psy i kočky, proto jsem taky nešel do jedů, vsadil jsem na klasické pasti
a jsou celkem účinné. Používám to i jako nášlapné pasti - prostě to chce vypozorovat, kterými dírami probíhají a k vyústění nalíčit tuhle past. Samozřejmě - zakryl jsem to celé obrácenou bednou od zeleniny, abych neulovil některou kočku, nebo slepici.
Mačka otráveného potkana nezožerie. Ja som ešte nevidel žrať mačku potkana a to sme mali mačku cca 45 rokov,len ho zabije.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.