Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Balkonové dveře

Od: wm® odpovědí: 3 změna:

Dobrý den,

mám plastové balkonové dveře s kováním Winkhaus. Dveře mi jdou nastavit do polohy otevřeno a do polohy na "větračku". Nemůžu nicméně dveře zavřít kompletně. Při pokusu o zavření se mi klika protáčí. Seřídil jsem kování, zkontroloval kliku a také ovládací kování u kliky jsem rozebral, vše je zcela v pořádku - nic zlomeného, strženého atd.. Provedl jsem i promazání celého dveřního systému a přesto dveře jdou pouze do těchto dvou poloh, ale kompletně zavřít nejdou. Byl bych velmi vděčný za jakoukoli radu.

S pozdravem,

WM

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x
Kdzse klika protáčí bude u kliky v převodu něco špatně, co konkrétně těžko říci. Sundat kliku, vyndat převod a kouknout jestli to opravdu chodí já má.
wm®
hodnocení

Dobrý den,

měl jste pravdu. Až po několikáté jsem si všiml, že na převodové liště jsou skoro kompletně stržené 2 z 5 hrází, přes které se točí ozubené kolo . Proto se klika protáčela směrem při zavření. Děkuji za odpověď.

S pozdravem,

WM

hodnocení

0x

Odpověď k protáčení kliky najdete na této stránce. Je tam rovněž možnost kontaktovat formulářem servisního technika.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]