Nejste přihlášen/a.
Objednal jsem si motorovou pilu a dodali to s olejem na řetěz 0,5 l
Ten volej naleju do benzínu,
Přece nebudu kupovat litr dvoutaktní ho oleje, to nepracuju ani za 10 let, potřebuju uřezat pár větví...
Otázka je, jak moc se liší olej na řetěz oleje do dvoutaktního motoru? Chápu že mě tady budete vypisovat jak zadřel motor apod.
Motorovka mě přišla z Lidlu i s poštú < 2000 Kč, a kdybych měl jezdit shánět olej no tak mě to stojí 2 hod. a bůhví kolik za olej to je víc než celá ta pila, takže se ptám, jestli ten Řetězový olej bude aspoň trošku mazat píst )
Ten olej "na řetěz" co jste dostal k nové pile bude s nějvětší pravděpodobností nějaký "bio" a ten bude zcela nevhodný k mazání motoru jako "olej do benzínu".
K mazání motoru jsou určeny spec. oleje, které použijte. Proč ale kupovat celý litr, tyto oleje jsou k mání i v menším balení. U nás je lze koupit např. u prodejce a servisu pil "nalévané" /ze sudu/ , tudíž i levnější a v jakémkoli množství. Klidně prodá i 1 deci.
To je sakra drahý deci za 200 korun - nejdražší olej v životě... taky mohl výrobce 0,5 deci přibalit...9
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.