Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
chtěl bych se zeptat zkušenějších stavebníků, co doporucujete na podkonstrukci sikminy pro sadrokartony, jestli CD profily vkladat do přímých závěsu nebo stavecich třmenů? CD profily budu nastavovat na 1-2cm snížení. Přímé závěsy se mně zdaji dosti měkké.
chtěl bych se zeptat zkušenějších stavebníků, co doporucujete na podkonstrukci sikminy pro sadrokartony, jestli CD profily vkladat do přímých závěsu nebo stavecich třmenů? CD profily budu nastavovat na 1-2cm snížení. Přímé závěsy se mně zdaji dosti měkké.
7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení
konny
Pane Cukrari, dival jsem se na nabidku v DEKu a nabizeji přímé závěsy v sile plechu 0,8 a 1,0 mm. Ktery používáte? Dekuji
0.6 mm, to udrží malé prase, pokud je to dobře připevněno.
Někdy dávám ankerfix s drátem. Podle toho, jak to vychází.
konny
Pane Cukrář, zeptam se Vás ještě na jednu otázku, kdyz budu napojovat stěnu kolmo k šikmé stěně v podkroví, mám provést po zaklopu nebo na kovovou konstrukci za použití těsnící pěny? Děkuji
pane Kony, nevím, zdali jsem Vás pochopil, nejdříve udělejte konstrukci z profilů, pak dejte SDK.
Nebo jsem Vás nepochopil?
konny
Právě to je otazka, jestli kolmou stěnu napojenou k sikmine, delat po zaklopu SDK nebo pred zaklopenim sdk sikminy. Na CD profily v druhé moznosti nalepim těsnící profil.
Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.
Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]