Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Koncesionářské poplatky

Od: miguel® odpovědí: 3 změna:

Dobrý den, zjistil jsem s údivem, že za byt, kde jsem spoluvlastníkem, nejsou hrazeny koncesionářské poplatky. Dejme tomu, že je chci začít platit. Jak se přihlásit? A musí se uhradit i všechno předtím?

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Vše najdete přehledně na poplatky.ceskatelevize.cz/...

hodnocení

0x

že za byt, kde jsem spoluvlastníkem,****ale to není důvoh k placení poplatků.

Jak se přihlásit****první odpověď, jen proklikat a hotovo.

vvv
hodnocení

0x

Poplatek se nehradí za byt!

Poplatek hradí ten, kdo užívá přijímač (nemusí ho ani vlastnit), a poplatek se hradí za domácnost!

Existuje vyvratitelná právní domněnka, že poplatek má hradit každý odběratel elektrické energie, takže pravděpodobně vám jako odběrateli elektrické energie Neregistrované mu k placení koncesionářských poplatků přišla výzva od České televize, mám pravdu?

Buďto jim můžete odepsat, že TV přijímač nevlastníte ani neprovozujete (Anebo postupovat podle jejich pokynů a vyplňovat nějaké jejich šílené formuláře s čestným prohlášením, to už je na vás), anebo se můžete přihlásit s tím, že jste si zrovna TV přijímač zakoupil. Samozřejmě vám nemůžu ani vymlouvat to, že jim máte zaplatit něco zpětně, to už bude na vás.

Já TV přijímač neprovozuji, takže za moji domácnost nic neplatím. Proto vím, to co výše uvádím.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]