Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Co s kováním maco a protáčejíci se klikou?

Od: marekk odpovědí: 1 změna:
Dobrý den, někdo se nám snažil "dostat" do balkónových dveří otevřených na ventilaci. Mám teď problém s kováním maco 2007 01 - klika "protáčí", nekliká v polohách, ve spodní části nepřitlačí dveře zcela a klika se protočí i na druhou stranu. Co s tím? Dnes jsem byl v jedné spec. firmě, mám si počkat týden a pak by hned vyměnili celé dveře:). Máte tipy, co prohlédnout, zkontrolovat, přitáhnout, vyměnit,... Díky za rady. M.

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x
Maco nedělám, dělám Roto do dřeva. Ale podstata je úplně stejná, jedná se o vysypanej převod, jen je otázka, zdali jen v klice, nebo i v rozích. V každém případě je úplně zcestný dávat kvůli vysypanému převodu nový dveře. Tedy pokud nejsou po páčení nějaký zkroucený a oštípaný.
Chtěli by to sehnat nějakýho servisáka co šteluje okna a tak.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]