Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, mám tady komodu z Ikea, je to dřevotříska s laminem. Lamino jsem zbrousil, odmastil ředidlem a válečkem natřel Hostagrund 3v1 barvou na kov atracit barvou. První vrstva perfektní, krásné hladká. Po 20ti hodinách jsem šel na druhou vrstvu a už tam jsou jakoby proužky a nedokonalosti. Jak prosím postupovat dále? Zbrousit 600 smirkem dohladka a udělat ještě jeden nátěr? Nebo jsem měl nechat jen jednu vrstvu?
Pro zlepšení životnosti, aby se barva neloupala co doporučujete, stříknout nezbarvým lakem?
Dílna mě neživí, mám rád manuální práci jako odpočinek od IT práce. Proč tedy nemít dílnu hezkou? Práce mi nevadí.
Používám malý pěnový váleček, barva šla hezky roztírat. pruhy jsou jakoby z válečku, jako kdyby se barva hůře roztírala. Tato barva je možná žředit vodou, nebo ředidlem?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.