Nejste přihlášen/a.
Tak jen upřesním, že otvor/tryska, kudy proudí voda z nádržky do toalety, je jen jeden/jedna a kolínko se nijak nerozvětvuje jak jsem psal na začátku. Divím se, že to nikdo zkušenější nezpochybnil :D
Říkal jsem si jak je možné, že sotva co strčím kameru do lomu kolínka, tak hned vidím ucpávky těch malých otvoru po obvodu v míse a přitom není nikde žádná rozbočka
Chybná doměnka vznikla tak, že jsem kameru zaváděl do výstupních otvorů v míse jak na lévé tak pravé straně a vůbec mi dedošlo, že vidím jedno a totéž
Ale pořád mi není jasné proč by to tam teklo, pokud je tam to lamelové těsnění. Zdali tam tedy vůbec je záchod je starý bezmála 15 let a možná byli tenkrát jiné standardy
Tímto se ještě jednou omlouvám
> Proud vody má tak dvakrát větší rychlost a sílu
Není divu, když tvoje fotky ukazují, že kámen blokoval dobrou třetinu průřezu vstupního otvoru.
> Čím je nejlepší ucpad odpadní trubku kvůli zápachu?
Dává se na sucho příslušná zaslepovací zátka pro daný průměr trubky, nebo hrdlo trubky se zaslepeným druhým koncem nebo hrdlo trubky se šroubovacím zaslepením na druhém konci, ale když je nemáš, tak ucpat čímkoliv, možná i překrýt igelitem, okraje ohnout a přilepit k trubce izolepou/lepící páskou.
> Nějaké rady na co si dát pozor?
Poradit neumím. Chodím sem pro ty hezké fotky z kamery a snažím se pochopit, odkud kam se koukám. Co je to za kamerku? Určitě se mi bude hodit.
Ten ocet pracuje lépe, než jsem čekal.
URL videí na Youtube Shorts nefungují. Musíš z jejich URL získat to číslo videa a vlepit ho do URL běžného videa.
Vytáhl jsem ta čísla z HTML této stránky.
Před čištením:
Po čištění:
Ten rozdíl je obrovský! Určitě více než dvakrát. Po vyčištění to má pořádný tah!
Co je ta modrá přísada? Jen něco voňavého nebo to má mít i nějaký čistící účinek?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.