Nejste přihlášen/a.
Ted uvazuju, jak jej vytahnout. Zkusil jsem vzit do klesti - neslo. Zkusil jsem pilkou na zelezo udelat drazku pro plochy sroubovak, nepovolil jsem.
Vim ze jsou vytahovaky s L zavitem, ale kdyz tak pekne trci, nenapada vas jeste jednodussi metoda? Diky
6x
Tohle normální chlap, bílý heterosexuální muž, vytáhne zubama.
Tak dobře, když to nejde kleštěma, tak vem na to sikovky. Ale pořádný, ne nějakej šmejd z lidlu za tři srovky. Pokud to ani tak neuděláš, tak to dej do servisu.
5x
Ak sa tam už s dvomi nezmestíte, tak to vezmite k najbližšiemu automechanikovi, nech tam maticu privarí.
Vyzerá to ako hliníkový rám. Pokiaľ tam nie je lepidlo na závity ani žiadna montážna pasta, tak to môže byť poriadne zadreté.
tam se spíše jedná o to povolení hned při tom přibodnutí/přivaření ...to teplo by mělo pomoci při povolení takže nachystat si předtím vhodné nářadí a pracovat ihned jak ta matka bude přivařená...
0x
Striknout wd,opakované. Matku+kontramatku utáhnout proti sobě, pak za to povolovat tam-zpet=rozviklavat, když se bude protacet tak matku navarit. Neukroutit sroub. Pomůže ohřát,nespalit barvu.
Ale stejně i tak se hliníkový závit vytrha, takže nastoupí odvrtani,řezání závitu a zavitova vložka.
Příště po pořízení kola všechny závity maznout grafitkou nebo molykou...
"protože to nikdo nemaz grafitkou."***ale já top mažu, mám velkou spotřebu grafitky.
Přeji hezký týden...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.