Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jde koupit samostatně

Od: slavo® odpovědí: 8 změna:

Vím, že evistují jednoduché, dvojité do nízké a hluboké krabice.

Ale jde někde koupit samostatně jen kryt a nebo lze koupit pouze komplet?

doplněno 07.11.24 09:41:

Měl jsem na mysli kryt zásuvky, ale nějak jsem zapomněl napsat zásuvku a případně přiložit i odkaz.

Všem se omlouvám.

elektromaterial-svitidla./...

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

yx
hodnocení

8x

Já jsem včera kupoval nové boty a celou krabici jsem k nim dostal zdarma. Víko (kryt) můžu použít samostatně a krabici můžu vyhodit, když ji nebudu potřebovat.

Předpokládám, že to s dotazem souvisí, protože tam byl pár bot, tak je "dvojitá" a dostatečně "hluboká", protože to byly zimní boty.

Příště napiš, jaké krabice máš na mysli *smich**mir*

hodnocení

2x

Až budeš chtít odpověď, tak popiš o co jde. Takto to vypadá jako že si děláš srandu.

hodnocení

0x

Zkuste si vybrat třeba tady.

(Takhle položenou otázku bych teda od Vás nečekal *zed*).

hodnocení

0x
hodnocení

Zarazilo mě toto:

Na odkazu je kryt za 125 Kč, ale na mém odkazu celá zásuvka i ze strojkem je za 82 Kč.

Takže samostaný kryt pro zásuvku je dražší než celá zásuvka.

Tomu trochu nerozumím.

Jo bohužel, náhradní díly jsou někdy dražší jak hotový výrobek.
yx

Kolik těch krytů zásuvky potřebuješ?

U nás dělali rekonstrukci bytu a dobré zásuvky vyhodili do elektroodpadu, ale kryty do plastů a 2 kryty doma mám.

49.6935606N, 18.3504064E

hodnocení

Jeden - to radši koupím celou zásuvku - jen jsem se ptal zda lze sehnat jen kryt.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]