Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Sněhová fréza aku ruční

Od: havran® odpovědí: 11 změna:

Vážení, máte někdo zkušenosti s aku ruční sněhovou frézou?! Tvar jako hrablo, např. WORCRAFT CST-S40LiB . Díky Havran

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x
Zkušenost nemám, ale upozornil bych na popis, podle kterého je určena pouze pro prašan, ne pro mokrý, nebo namrzlý sníh, na to to nemá výkon, ani odolnost.
Nedalo mi to, abych se taky nepodíval:) To upozornění je namístě, podle popisu je to vlastně úplně k ničemu, jen taková hračka, lopatka/větrák na baterky. Výkon bude reálně tak desetinovej proti benzínu. Stejnou práci by snad odvedla i sekačka s bočním výhozem:)

hodnocení

4x
Koupil bych normální hrablo, k tomu pěknou lopatu a nějaký smeták. Zbytek peněz bych radši prochlastal. V každém případě to budou lépe investovaný peníze, nežli nákup tohodle nesmyslu.

Zbytek peněz bych radši prochlastal. prožral :)

Milane, to záleží na vkusu každého soudruha. Nejlépe to zkombinovat. Něco dobrého k zakousnutí a pěkně to zapít.

hodnocení

2x

Včera jsem to viděl na poči, nevěřím tomu, že je to dobré k domu. Snad jen na lehký sníh a jen malý kousek.

Páč kdyby to bylo echt, tak už to má i soused.

Umím si představit, že to funguje v celkem vzácných situacích, když mám úzký 10 m dlouhý rovný hladký chodníček ke vchodu do domu uprostřed trávníku a zrovna napadne pár cm lehkého prašanu. Ovšem to je situace, na kterou stačí i pitomé koště.

hodnocení

2x

Nekupovat, totalny smejd, taka predrazena motoricka metla, poradi si len s lahkym prasanom.

Porozmyslajte, preco ma seriozna freza benzinovy alebo elektricky motor s vykonom v kilowattoch a velky snekovy podavac plus vyhadzovac snehu.

asd1
hodnocení

2x

Tipuju jak aku sekačky = šidítko na 10 cm prašanu a víc to nevezme. Hrablo bude mnohem rychlejší.. + baterky v zimě dají jen polovinu kapacity v teple.

= dobrý pro babičku která hrablem už nehodí (ale ta nemá sílu ani na vyndání frézy z baráku), takový babče ten sníh přijedeš uklidit...

hodnocení

Děkuji za příspěvky, mám benzínovou frézu Hecht 9551 a i ta má trochu problém s hodně mokrým sněhem. Jsem líný důchodce, raději požádám o úklid souseda za "flašku".

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]