Nejste přihlášen/a.
Do hrdla se dává zátka. To je běžný sortiment od 32 mm pro 2-3 obr..
Pokud je to konec trubky, tak se dává víčko. Většinou je až od 110 víc
Ten bastl na prvním obrázku nevíme jaký to má rozměr, ucpeš to hadrem a igelitem.
Jestli je to třeba 32 nebo 40 mm (tipuji 40 nebo 50 vnější průměr, tak existuje takzvaná gumová bílá pisoárové zátka s takovou malou dírkou. Ale je docela blbě se může shánět. Ale myslím si že se to cpe taky do hrdla ale nějak to půjde narvat i dovnitř té trubky asi
Děkuji všem za odpovědi. Doplňuji zpětnou vazbu pro všechny poradce.
Fotka 1 - vnější/vnitřní průměr 50/46 mm - nástrčné hrdlo je dobré řešení, ale nechtěl jsem, aby trčelo, tak jsem tam dal běžný špunt od umyvadla (průměr 46 mm) a zatmelil silikonem. Takže vyřešeno, ale pokud byste věděli nějakou lepší zátku, tak to rád udělám ještě jednou.
Fotka 2 - trubka DN 110 - sehnal jsem těsnění a zátku - vyřešeno na 100%
Fotka 3 - rozměr nestandardní - přes obrubu 72 mm, vnější průměr 65 mm, vnitřní průměr 60 mm. Zatím vyřešeno několika vrstvami pevného igelitu a stahovacími páskami. Máte nějaké řešení na daný rozměr?
Děkuji.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.