Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Náhradní díly na vysavač a jak je sehnat

Od: vysavac odpovědí: 7 změna:

Dá se v dnešní době koupit hadice na vysavač Sencor jinak funční.Jedná se o tu ohebnou část,jinak funguje.

doplněno 05.11.24 13:36:

Prostě rady pro kutila nechali to tu sousedé bez hadice,máme řemeslníky v domě,musím to řešit teď hned,můj se nenabíjí De Longhi Colombina tyčový ...to je nadělení = naschvál *fn*

děkuji všem

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x
Pokud je ulomená hned u koncovky, stačí ji o pár závitů zkrátit.

hodnocení

3x
Podíval bych se do sběrného dvora. Hubice často pasují i z jiné značky. Jinak prodávají se levnější "neznačkové" hadice, některé na metráž.

ml
hodnocení

2x

Na starou Rowentu jsem koupil hadici v Nipponu (teda dohledat to bylo vůbec dost těžké a přitom jsem v tomhle obchodě už kupoval sáčky a filtr), mají originál i alternativní díly na různé vysavače včetně sencoru nipponcec.cz/...

hodnocení

2x

Zkusil bych to po změření průměru hadice na nadeta.cz . Shnal jsem tam pár dílů na různě napůl funkční strojky nejen od ETA. Třeba zrovna hadice mají nwn kilk a vícero průměrů! např atam mají identickou hadici na vysavač na mokré i suché vysáváni od lídláckého PS

hodnocení

2x

zkusil bych to na ELNY.cz

vysavac
hodnocení

Už jsm to vzdala,nechali ho sousedé,stěhovali se,takže nepoužitelný bez hadice...ceny nových jsou přijatelné,teď v akcích a Black friday ,,, můj aku tyčák má nedostačující nabíječku,takže teď koupím tyčový s kabelem na síť,stojí něco přes tisícovku a v záruce.Díky

Zkuste sdělit odkud jste třeby by mohl někdo z rádců co bydlí vedle Vás či poblíž, pomoci s opravou !

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]