Nejste přihlášen/a.
Dá se v dnešní době koupit hadice na vysavač Sencor jinak funční.Jedná se o tu ohebnou část,jinak funguje.
Prostě rady pro kutila nechali to tu sousedé bez hadice,máme řemeslníky v domě,musím to řešit teď hned,můj se nenabíjí De Longhi Colombina tyčový ...to je nadělení = naschvál
děkuji všem
Na starou Rowentu jsem koupil hadici v Nipponu (teda dohledat to bylo vůbec dost těžké a přitom jsem v tomhle obchodě už kupoval sáčky a filtr), mají originál i alternativní díly na různé vysavače včetně sencoru nipponcec.cz/...
Už jsm to vzdala,nechali ho sousedé,stěhovali se,takže nepoužitelný bez hadice...ceny nových jsou přijatelné,teď v akcích a Black friday ,,, můj aku tyčák má nedostačující nabíječku,takže teď koupím tyčový s kabelem na síť,stojí něco přes tisícovku a v záruce.Díky
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.