Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Stát platí nájem

Od: mirek54® odpovědí: 10 změna:

Zdravím, jedna kamarádka mi říkala že když student bydlí sám v bytě, tak stát mu platí nájem. Co je na tom pravdy?

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

7x

Není to pravda, kámoška Vám to říkala jinak.

mnd®
hodnocení

6x

Asi takhle?

Co dělat, když nemám na nájem?

Co můžu dělat, nemám peníze na bydlení nebo na kauci? Pokud nemáte nikoho, kdo by vám v takové situaci pomohl, požádejte o pomoc stát.

Pro zaplacení nájmu nebo poplatku za ubytování slouží příspěvek a doplatek na bydlení, o které zažádejte na Úřadu práce ČR.

Žádost o PnB funguje,ale budou prý změny v podávání žádosti dokazování ,,majetnosti,, žadatele.

id
hodnocení

5x
Vaši naivitu omlouvá věk. Vymýšlíte capůvky jak nechodit v přezůvkách na intru a naletíte každému. Ať kamarádka vám vysvětlí jak se to dělá a pak nás zde poučte. Děkuji
hodnocení

řekla mi že stát pokrývá nájem po dobu studia

hodnocení

a na intru nejsem jediný kdo nenosí domácí pantofle, je jich spousty páč chtějí se cítit jako doma, pokud vám vadí že někdo chce pohodlí tak to je vaše paštika

id
Mě nevadíte vůbec, ale je mi vás líto. Chcete bydlet sám a nenosit pantofle. K vám mají vyživovací povinnost rodiče a jen na nich, zda vás nechají bydlet doma, zaplatí vám intr a nebo vám uhradí pronájem bytu. To se NÁS / státu/ netýká a my vám nic nepřispějeme. Chápete?
hodnocení

Ono je ale fakt těžké říct že to není pravda a raději to okecávat jako nějaký soudce, že? Stačilo napsat: Ne není to pravda

hodnocení

nejlepší odpověď byla dole od uživatele milancukrar

Jejda, to se červenám. To by měl číst pan...(jak na mne stále útočí)

ben®
hodnocení

2x
Dobrý den, toto není pravdou a dokonce to není ani tou pravdou alternativní. Zdravím!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]