Nejste přihlášen/a.
Prosím, mám v garáži na stěnách OSB desky, potřebuji je natřít penetrací a pak nějakým strukturovaným nátěrem, malbou. Uvažuji o malbě Remal Struktura. Chci se zeptat, bylo by dobré tuto malbu nanášet strukturovaným válečkem -Hrášek? Jde mi o to, aby ten nátěr, schoval případné nerovnosti OSB desek. Je to dobrý nápad? Nebo použít jiný nátěr? jiný váleček? Popř. jak jinak postupovat.
0x
Můžete to tak udělat...případně tento nátěr
doplněno 02.11.24 21:16:
Vlastní zkušenost...panelák z roku 1976, vnitřní "zateplení"...cementovláknitá deska 2-3cm z jedné strany s pletivem (strana omítek), na druhé straně nalepen polystyren +- stejné tlouštky. Na spárách do půl roku po výmalbě prasklinky, praskliny. Použil jsem v té době novinku (rok 1985?), Primalex a něco, nevzpomínám si celý název, něco podobného, jak tento. A praskání výmalby skončilo...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.