Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Fleky na zdi, které nejdou premalovat

Od: kutil1 odpovědí: 6 změna:
Dobrý den,
na zdi se nám stále dokola objevuje tento flek. Na místě nezatyka, místo opětovně přetřeno bílou barvou proti plísní. Je to kousek od okna na okrajové stěně domu. Můj tip je, že to je nějaká mastná barva, která vyleza na povrch. Stačilo by třeba použít silnější nátěr znovu? Díky za rady.

Fleky na zdi, které nejdou premalovat

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Zkusil bych to premalovat Eternalem ve dvou vrstvach. eternalshop.cz/...

kutil1
hodnocení

Díky moc za tip. Zkusíme a uvidíme, kdyztak bych se zase ozval. Hezky víkend!

belus
hodnocení

0x

Ja podobne veci riesim uz roky ( vzdy inde ) tak,ze to pretriem zakladnou bielou syntetikou,pripadne aj 2x a potom na tom uz drzi obycajna interierova farba.Musi byt zakladna,lebo na vrchnej syntetike sa farba "smyka " Prekryje to aj premocenie s hrdzavymi flakmi. Hodne zdaru.

kutil1
hodnocení

Mockrát děkuji za radu. Zkusím a případně se ozvu. Hezky den!

hodnocení

0x

Pokud je to mastné, je to problém, ale většinou stačí přetřít matným latexem. Někdy je potřeba předem trochu oškrabat. Po zaschnutí přemalovat. Mám to doma vyzkoušené. Syntetika je nesmysl, je to pak uzavřené a nemůže stěna "dýchat".

belus

ferax - ja netvrdim,ze treba pretriet celu miestnost.A na tom kusku co vidno to dychanie urcite nikomu neuskodi. Uz som skusal aj latex,ale napr.hrdza z armovania pri preteceni mi prerazila. A s tou syntetikou uz nemam problem roky.To je moj poznatok.Nech sa tazatel rozhodne.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]