Mám tu po dědovi, který byl zkušený sklepní palič, barely se švestkovým kvasem, jejich stáří je několik let. Byly uskladněny v temné místnosti. Nejsou zkažený ani plesnivý, je z nich cítit ovoce. Co myslíte, je možné je vypálit?
No jistě. Pokud to není zkažené ani plesnivé, překvašené nebo jinak špatné, pak tomu nemusí nic být. Zkus to. Využiješ-li dědovu kolonu, bude tě to stát jen pár hodin času, z oficiální pálenice tě maximálně paleničař vyhodí. Ale pokud se to podaří, což nejspíš jo, získáš trochu obstojné pálenky.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.