Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Doteková lampička se nerozsvítí

Od: jantar odpovědí: 7 změna:

Vyměnila jsem baterie a jelikož se nerosvítila otočila jsem závitem,kouknout,jestli není přerušen drátek,ale nebyl.Od té doby nechápu,proč nefunguje.Není sice velká ztráta finanční,jen radu,proč by to nemělo jít...,nejsem z těch,co vše hned letí do odpadků,zdravím,díky

Doteková lampička se nerozsvítí

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Zdravím.

Zkuste staré baterie v jiném zařízení.

Pokud budou ještě dobré lampička umřela.

Další otázkou je správná demontáž a následná montáž lampičky.

Je vše zpět jak má být?

jantar
hodnocení

To nedovedu posoudit.V podstatě to vypadá jednoduše,zašroubovat správně závity,ale nesvítí.Tu novou nebudu rozebírat,abych porovnala rozdíl.I když stála málo peněz vadí mi ji vyhodit,když vizuélně je ok.Takže s lítostí ...díky

111®
hodnocení

2x

pravděpodobně baterie nemají někde kontakt, nebo jsou chybně vloženy, víc se na to nedá odpovědět..

jantar
hodnocení

Jelikož je nepostradelná,tak jsem si koupila novou tmavé barvy,ale potřebovala bych i tuto,nevím,proč by neměla svítit,baterie vložit umím a jsou nové,pochopitelně.

111®

tak zbývá že po složení není někde kontakt , možná stačí trocu natáhnout pružinku, ale bez záruky, nemám to v roukou, a dole přidržet aby nevyskočila..

hakloud

Odešel polovodičový spínač.Běžný amatér elektro.to opravý!*smich*

@hakloud: Běžný Čech váš komentář také OPRAVÝ! *smich*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]