Dobrý den, máme doma psa a 3 kočky a zajímalo by mě jestli na zvířecí srst máte nějaký fígl jak dostat hlavně z triček snadno a rychle? Především tedy v pračce jestli je nějaký prostředek nebo takto. Je mi naprosto jasné že nejlepší způsob jak tomuto předcházet a snížit tuto možnost je mít hlavně oddělený kompletně šatník od zvířat, což ale vždycky úplně 100% nejde. Mám i váleček na chlupy ale to je tak kosmeticky a nevezme toho moc. Byla bych tedy moc ráda kdyby jste se mohli podělit o své zkušenosti.
Taky máme spoustu zvěře, nejvíc chlupů ale pouští naše čubina a jelikož je to landseer, chlupy jsou bílé a tudíž za chvíli člověk vypadá, jako by se v těch chlupech vyválel. Lepící válečky jsou fajn, ale na takový kvanta chlupů už nestačí. Takže to řeším kompresorem - ofoukat se je rychlé a velmi účinné
Je fajn mít po bytě lepící válečky. Klidně mnoho, na několika místech. Takové, co se čistí opláchnutím. A stále oblečení, co máme na sobě, přejíždět válečkem. A hlavně, všechna zvířata zbavovat chlupů které vypadnou až zítra. Je mnoho pomůcek a prostředků, je potřeba je na zvířata použvat častěji. A do pračky k prádlu kus molitanu.
Dobrý den, já doma úspěšně používám klasickou širokou lepící pásku. Je silnější než válečky a vyjde to i levněji. Válečky jen na cestách, pokud páska z nějakého důvodu nejde. Praním se chlupů moc nezbavíte a nějaké oddělení oděvů od zdrojů chlupů ve zvířecí domácnosti také moc nejde. Máte doma zvířata, máte i chlupy všude možně
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.