Dobrý den, četl jsem si obsahovou náplň Přípravné a dokončovací stavební práce, specializované stavební činnosti. Chci se zeptat, jestli se tam dají počítač montáže kuchyní z IKEY, tedy kdy nábytek, který má byt montován už byl vyroben, ale potřebuje jen smontovat. Mám na mysli, že se nejedná o nábytek vyrobený na míru, kde bych musel být truhlář. Děkuji
dejte si tam klidně všechny nevázáné živnosti, je to možné, nic za to neplatíte a nic vás pak neomezuje. poíkud se pletu, někdo znalejší mě určitě doplní. děkuji.
Při svém nedávném založení živnosti jsem to, jako jednu z mála věcí mezi tou většinou dodnes nepochopených, pochopil taky takhle Podle mě stačí neuvádět na fakturu nic vysloveně spadajícího mezi činnosti vázané nebo dokonce koncesované, aspoň si to myslím. Ze své předchozí praxe - kolik firem třeba schovává komerční provozování paintballu či airsoftu pod sportovní akce a školení, přitom jde o zbraně kategorie D a je potřeba koncese...
Pod tuto živnost schováte téměř cokoliv. Jen dobře volit slova na faktuře, nerozepisovat každou položku zvlášť, ale souhrně. Co tak hodinový manžel?
km
"jen dobře volit slova na faktuře, nerozepisovat každou položku zvlášť, ale souhrně." proč? děkuji
id
Aby moc iciativní ouřada při kontrole ( obyč. na udání) vás nenachytal na tom, že některá položka z faktury nespadá do živnosti volné. Obyčejně se píše - jednoduché opravy/ úpravy v bytě / v RD dle požadavku zákazníka v celkové částce xxx Kč.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.