Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

SDK podhled - srazeni hran v koutech

Od: km odpovědí: 7 změna:
Uz si nepamatuji a nedari se mi ted najit odpoved. Srazi se hrana v koutech na styku sdk a zdi hrana na drazku ve tvaru V aby tam lepe drzel tmel? Ja myslin ze ne, ale nejsem si jisty. Dekuji.

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x

Ne, nechava se mezera cca 5mm na tmel.

hodnocení

3x

Ne, není třeba.

kolemjdouci
hodnocení

2x

Na zeď lepím separační pásku, mezera 5-8mm (za mně větší lepší), hrana bez sražení, co nejlépe nacpu tmel do drážky, po zaschnutí nanesu tmel podél stěny a do něj těsně od stěny skelnou pásku, přejedu opět tmelem a stáhnu přebytek širší špachtlí. Po zaschnutí celé přejedu tmel za pomocí gleťáku.

km
hodnocení

Diky moc panove milan + clas

Není jednotný postup, páč každý si to dělá po svém. Někdo dá na stěnu papírovou pásku, pak jí odtrhne, jiný dává skelnou pásku do rohu, pak dává i Akryl. Někdo dává různé lišty do rohu, jako fabióny...

km
hodnocení

Chtel jsem tam neco dat, pac akryl praska a je to hnusny. Narazil jsem na tu papirovou pasku. Uz jsem ale neobjevil, jakym zpusobem se do toho kouta nalepi treba na stukovanou zed. Proste jak se sni pracuje...

hodnocení

0x
Knauf aj Rigips maju plno videii, kde vysvetluju, ako riesit ktory detail.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]