Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Termoobal na plechovky

Od: klada® odpovědí: 8 změna:

Zdravím, máte někdo tušení, jestli se vyrábí/prodává nějaký termoobal na plechovky s nápoji? Ideálně nějaký rukáv z neoprenu, nebo něčeho podobného. A nahoře na zips.

zkoušel jsem hledat na netu, ale nic se mi nepodařilo najít.

děkuji

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

mik
hodnocení

1x

Určitě, před lety jsem jich prodával tuny, se zipem i jen navlékací, obchodní název různé kombinace Insulated-Bottle/Can/Beer/Beverage-Holder/Cooler/Sleeve třeba tinyurl.com/...

hodnocení

1x
Zřejmě používáš špatný vyhledávač a zcela zbytečně se pak zdržuješ dotazem na poradně. Mě "termoobal na plechovku" vyhledávač duckduck hned najde.
Termoobal na plechovky

No ono ani Google není pozadu. Tazatel asi zapoměl zmáčknout ENTER, když vyhledávací dotaz zadával.

Termoobal na plechovky #2

hodnocení

0x

Zkuste Temu... mají jich tam mraky.

krtek6
hodnocení

0x

Nevím jestli to zrovna to co chceš, ale já kupoval kamarádovi na Vánoce tohle beershop.cz/... :)

makk
hodnocení

0x

Prodává se, ale za moc to netojí, já používám Mirelon určený na izloaci topenářských trubek ( topenilevne.cz/... .Rozměr si vyberte podle plechovky. V tom odkazu je zbytečně drahý, já to koupil v hobbymarketu asi za dvacku.

hodnocení

Enter nezapomnělem zmáčknout. K čemu mi je termoobal bez zakrytí výčka. A dávat 180 kachlí za nějaký co má i víčko? To je přehnaná cena. Těch obalů potřebuju aspoň 10. Samostatný termobatoh/tašku taky nechci. Ta se mi hodí k jiné příležitosti, než bych potřeboval samostatně zabalené plechovky.

Ten mirelon na trubky není špatný nápad. Čím přilepit dno a jak ucpat víko?

shakul
hodnocení

0x

A co termoizolační trubice MIRELON.Zkuste se podívat na mirelon.com/... Vnitřní průměr od 12mm až po 134mm a pro lepení Mirelonu se osvědčilo tavné lepidlo Unimelt 105

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]