Nejste přihlášen/a.
Zdravím, máte někdo tušení, jestli se vyrábí/prodává nějaký termoobal na plechovky s nápoji? Ideálně nějaký rukáv z neoprenu, nebo něčeho podobného. A nahoře na zips.
zkoušel jsem hledat na netu, ale nic se mi nepodařilo najít.
děkuji
Určitě, před lety jsem jich prodával tuny, se zipem i jen navlékací, obchodní název různé kombinace Insulated-Bottle/Can/Beer/Beverage-Holder/Cooler/Sleeve třeba tinyurl.com/...
Nevím jestli to zrovna to co chceš, ale já kupoval kamarádovi na Vánoce tohle beershop.cz/...
Prodává se, ale za moc to netojí, já používám Mirelon určený na izloaci topenářských trubek ( topenilevne.cz/... .Rozměr si vyberte podle plechovky. V tom odkazu je zbytečně drahý, já to koupil v hobbymarketu asi za dvacku.
Enter nezapomnělem zmáčknout. K čemu mi je termoobal bez zakrytí výčka. A dávat 180 kachlí za nějaký co má i víčko? To je přehnaná cena. Těch obalů potřebuju aspoň 10. Samostatný termobatoh/tašku taky nechci. Ta se mi hodí k jiné příležitosti, než bych potřeboval samostatně zabalené plechovky.
Ten mirelon na trubky není špatný nápad. Čím přilepit dno a jak ucpat víko?
A co termoizolační trubice MIRELON.Zkuste se podívat na mirelon.com/... Vnitřní průměr od 12mm až po 134mm a pro lepení Mirelonu se osvědčilo tavné lepidlo Unimelt 105
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.