Nejste přihlášen/a.
Mám plastový sud s víkem, přibližně takový:
baumax.cz/...
Prasklo mu dno napříč. Nechce se mi ho vyhodit a rád bych ho opravil. Zalepit to nepůjde, ale možná by šel zavařit. Lze takový sud opravit zavařením, bude to držet a vyplatí se to? Musel bych sehnat někoho kdo svařuje plasty. Namám s tím zkušenost.
Děkuji.
0x
spousta způsobů opravy podle možností. Dávat to opravit se asi nevyplatí. Vy doma nemáte žádnou pájku? Koupíte už kolem 150 Kč. Zavařil bych to tou pájkou a plastem. Mám různé plastové tyčinky z Čičiny, zkusit se dají plastové vázací pásky a i obyčejné tyčinky do tavky jsou lepší, než nic. A pak bych to zevnitř přeplátoval něćím takovým:
m.alza.cz/...
Taky je možné vystřihnout pevnou záplatu z plechu, nebo plastu a sešroubovat třeba přes silikon, nebo jiný tmel.
Dost důležité je, aby opravený sud ležel na vhodné rovné podložce, aby se nekroutil a nebylo to moc opakovaně mechanicky namáhané.
0x
Podle toho na co jej budete po opravě používat používat !
Jina asi bych to "svařil"sponovačkou ( allegro.cz/... ) ale nebude to vodotěsné a na lehké věci !
Jinak to v odkazu je dobré na spojování prasklých nárazníků aut. Nedávno jsem s tím opravil nárazník po střetu se srnou (udělala škodu a vesele si utekla od nehody
)
- Oprava prasklého plastového nárazníku
- Oprava plast. nárazníku
- Oprava plastového nárazníku
- Jak opravit škrábance na plastovém nárazníků
- Oprava škráblého nárazníku
- Oprava plastového nárazníku
- Oprava předního nárazníku?
- Oprava laku na nárazníku
- Lepení-oprava nárazníku?
- Oprava nárazníku
- Oprava nárazníku
- Jak opravit prasklý nárazník?
- Jak svařit nárazník?
- Oprava nárazníku
- Oprava zadního nárazníku
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.