Nejste přihlášen/a.
Vybírám podlahu do bytu. Aktuálně jsou v bytě betonové podlahy.
Má představa je lino. V současném bytě máme lino Tarkett ve třídě odolnosti 43 a je to boží. Za 10 let je pořád jako nové, děcka na tom jezdili na odražedlech smykem a odolalo.
Uvažoval jsem o něčem obdobném,ale idálně tlustší s vyším útlumem kročejového zvuku. Zatím jsem ale na nic nepřišel. Líbil se mi Tarket Ikonic 450, ale ten je zatížení 23, takže bych nerad byl zklamaný.
Nějaké tipy? Děkuji
Jako bývalý prodejce podlah potvrzuji, že spokojenost a téměř nulová reklamovanost byla právě na podlahy Tarkett. Po 12 letech ale už netuším, co mají atuálně v nabídce, určitě mají novinkyvhodné pro Vás.
Co ale pamatuji, tak velice promptně komunikovali, zvlášť pokud člověk o něco měl zájem. Zkuste jim napsat ten samý dotaz tady na zákaznický formulář --- objektove.tarkett.cz/...
Hledejte a berte PVC podlahy zátěžové třídy 34 (nejvyšší do komerčních prostor) a 43 (nejvyšší do lehkého průmyslu). Do haly a do kuchyně plánujeme dát MASTER X 2972 nebo XTREME MIRA 2202. Máme toto zátěžové PVC otestované ze zaslaných vzorků hlediska proděravění, když vám spadne na zem například těžký šroubovák nebo násada ze sbíjecího kladiva cca z výšky od pasu až prsou. Také jsme zkoušeli test poškrábání a tyto prošly relativně nejlépe. Upozorňuji, že je nutné pod tuto podlahu na beton dát další vrstvy. My to řešíme v hale a v kuchyni vstvou korku vysokou několik mm a nášlapnou koročejovou izolací. Korek se zalije do epoxidu a tím se k pokladu i přilepí. Epoxid tam je proto, aby pod vrchní vrstvou nebylo moc měkký podklad, takže by těžký nábytek podlahu mohl časem protlačit.
Tj. je lepší volit velmi odolnou svrchní podlahu, než dělat kompromisy v odhlučnění (například PVC s filcem), a pak nemít tak odolnou výslednou podlahu.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.