Nejste přihlášen/a.
Zdravím všechny rádce. Provádím rekonstrukci bytu a interiérové dveře do místností (z předsíně) budou ze 2/3 prosklené. Zvažuji dvě varianty - mléčné sklo nebo imitaci kúry. Podle informace zástupce firmy je mléčné sklo v dnešní době moderní, ale když jsem se díval na hotové dveře, první mě napadlo srovnání s ubytovnou nebo starší klubovnou. Líbí se mi sklo imitace svislé kůry, ale podle názorů některých lidí to dnes není moderní. Dveře budou v panelákovém bytě, světlejší odstín - dub bělený. Děkuji za váš názor.
Do dveří bych dal matné / pískované sklo. Jste-li velmi náročný a dveře budou zakázkové, může zručný sklář vypískovat ornamentu podle vašeho návrhu ...
Interiérové dveře Solodoor s volbou poměru prosklení - ne webu mají i konfigurátor.
Jenom na okraj - mimo sklo - výplň dveří (pokud nebudou z masivu) nebrat papírovou voštinu, ale děrovanou dřevotřísku jako střední cestu.
Sklo "kůra"- povrchově plastická struktuktura je dobré do oken, například v umývárně / koupelně.
Tak pokud je velmi náročný, přeci si nenechá udělat papundeklový dveře na zakázku. Papírová voština je úplně o ničem, děrovaná dřevotříska není o moc lepší.
V tom případě vlastně jen masív, a ne měkotu. Nejlépe dub, případně jasan.
Ale k otázce, chceš mít doma to, co říká vrtkavá paní móda a za pár let bude frčet něco úplně jiného, nebo si dáš domů to, co se líbí tobě a ne někomu bůhví komu?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.