Nejste přihlášen/a.
Ahoj chci vyvrtat díru na elektrikářskou krabičku do panelu v paneláku, jaká korunka by na to byla nejvhodnější? Jedná se jed o dvě díry tak prosím co nejlevnejší řesení. Mám k dispozici vrtací kladivo se sekáči, to je druhá možnost.
potřebuješ korunku do betonu s diamantem...jestli tě zajímají detaily...tak je to tohle kamody.cz/...
koupil jsem využil jsem..ušetřil jsem spousty energie a nervů...krásný kolečka
no tímhle vykružovákem leda tak co cihle...to betonu to bude leda tak lechtat a nic nevykrouží
S bídou, ale dvě díry to zvládne. Ale ať si koupí třeba za 1500Kč profi, kterou již posléze nepoužije.
s bídou...a bědou od sousedů ...jako když si představím, že s tou korunkou co jsem poslal já jsem jednu díru vykružoval necelý 2min (s vrtačkou co měla 1800otáček) tak si nedokážu představit, jak dlouho to bude dělat tou obyčejnou
Jasně, sousedům bude vadit i další opravy...je třeba s nimi pokecat, dát kafíčko s řízečkem
Píšou: Vrtací korunka - do zdiva a betonu, tak to zvládne dvě díry...
Mám SDS plus Aku a jde jak šlak.Nevim jak jsi přišel na malou energii. Jinou ani nepoužívám. A to kolikrát za týden.
To neni příklep ale "řehtačka", i nejlevnější kladivo z baubau vrtá do betonu rychleji... Řehtačka spíš jen ničí ložiska, naštěsti starej Narex je má kvalitní..
Tak jsme zjistili, jak nejlépe vykroužit obvod té díry, ale jak nejlépe teď vysekat ten prostředek? Protože sám nevypadne ...
Korunkou vykroužíš ten válec na hloubku krabičky a sádry, pak vemeš flexu, uděláš si kříž do hloubky válečku tak, abys flexou nešvihl aj zbytek zdi...a pak vezmeš kango se špicou nebo plochým sekáčem a rozjebeš to do toho středu kříže...rozlouskne se to jak ořech a vypadnou ti ideálně asi 4 kousky a 90% objemu toho vykrouženého válečku...zbytek začistíš přímo v otvoru opět malým plochým sekačkem v kangu...
Většinou stačí vykroužit, pak šikmo jebnout kladivem a ulomí se to celý u dna. Nakonec majzlem doladit.
A nepřefiknout armaturu! Když jí najdeš tak dělat vedle.
Vám se to oboum hezky láme u dna? Těch pár děr, co jsem vrtal do pevnostního betonu (ne panelů), se nechtěly ani hnout a musel jsem je ulamovat kousek po kousku bouracím kladivem
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.