Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Parní čistič podlahy

Od: marketa115* odpovědí: 8 změna:

Dobrý den,

chtěla jsem se zeptat, zda někdo má zkušenost a jakou s parním čističem parket, dřevěných podlah, dlažby a koberců, který je nabízen v teleshopinku.

Děkuji

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Vpravo je takove zaracne kouzelne policko hledat...tam treba zkusit napsat parni cistitc a cist :)

S pozdravem Adam.

marketa115*
hodnocení

Děkuji za radu, já to samozřejmně zkoušela všemi možnostmi,ale nic mi to neukazovalo. Tak pardon. :)

#parni+cistic

napsal jsem parni cistic bez hacku a carek a bylo to hned...ze by chvilkova chybka.

marketa115*
hodnocení

Je to možné, jakmile jsem to zkusila po tvé odpovědi znovu, tak to naskočilo hned, tak nevím. *nevi*:)

hop®
hodnocení

0x

Kamrád si tohle před časem pořídil. Čtrnáct dní se chlubil jak to funguje a jak se s tím krásně uklízí. A od té doby na další dotazy na toto zařízení funguje velmi podrážděně, tak nevím...

marketa115*
24.06.10 19:31
hodnocení

Díky. ;)

8976*
hodnocení

0x

NEBRAT, NEKUPOVAT - AUŠUS...

...pokud se myslí PARNÍM ČISTIČEM i PARNI VYSAVAČ, tak to aušus asi nebude, ale je zase pekelně drahý.

Zkuste si pro informace zajít sem:

parnicistic.estranky.cz/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]