Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Baterie pro elektrokolo

Od: radoby odpovědí: 11 změna:
Zdravím,ví prosím někdo jakou baterii k tomuhle kolu?Dávám fotky,žádný štítek jsem na kole nenašel.
Děkuji všem.

Baterie pro elektrokolo
Baterie pro elektrokolo #2
Baterie pro elektrokolo #3

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Na kole máte nálepku ekolo.cz, tak to možná bylo zakoupeno u nich. Zkuste se zeptat tam.

ttt

asi tak. Aby v ekolu prohledali archiv kolem roku 2008.

Jedine co je trochu podobne je toto:

ekolo.cz/...

radoby
hodnocení

Zdravím,
na Ekolo jsem psal a posílal stejné fotky,bohužel se neobtěžovali ani odpovědět.
Jinak děkuji.

Některým "ochotným" prodejcům musíte psát opakovaně, zkuste je chvíli "spamovat", ale asi tuším co napíšou, nevíme, kolo se už neprodává, nazdar.
Tak se zkuste zeptat u nějaké firmy, která repasuje / prodává baterky na kola, tam by mohli podle vyfocené patice poznat o co se jedná (zvláště když jim ještě napíšete rozměry patice).

hodnocení

3x

Evidentně jde o kolo z firmy Ekolo.cz. Pokud si nejste jistá/ý konkrétním typem akumulátoru pro Vaše kolo, zkuste se poradit s nimi, mají na webu chat, případně je tam tlf kontakt

ekolo.cz/...

hodnocení

2x

To je nějaká Čína ještě z doby, kdy tam lovili ryby na bambusových lodích. Doporučuji v zájmu zachování zdraví vyhodit do šrotu. Kliky nemůžou mít takhle vystouplou matici. Na tenhle šílený šrot už baterku asi nikdo nedělá.

Šrot? To kolo vypadá v perfektním stavu, že je staré snad nevadí. A ta patice vypadá dost univerzálně, tak třeba nějakou baterku ještě sežene.

Pro Bena je šrot jakékoliv heblo pod cenou zánovního auta.
ha

liska5
hodnocení

0x

Když neodpoví na info@ekolo.cz, tak napište (s fotkou) na servis@ekolo.cz

ha
hodnocení

0x

Napsal bych jim na obchod a servis:

Věc: objednávka

Objednávám náhradní baterku na tohle vaše kolo:

Foto 3 kusy

S/N ...

Že by mi neodpověděli? To jako vážně? To ti mám věřit? Ne, nevěřím ti :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]