Odpadní potrubí světlost cca 110mm. Horní roh u vnější obvodové zdi Zdi široké cca 440mm - Porotherm zdivo Zdá se mi divný, protože není taková zima, aby to muselo kondenzovat Místnost toaleta doplněno 18.10.24 12:19: Červeně vyznačený je místo kde se už cca 10let zpět řezal sádrokarton. Asi kvůli vlhku jako je teď. A ten sádrokartonový kastlik dělali typkové, před cca 16ti lety a navrtali tohle potrubí. Jenomže před 10lety nebylo vidět kudy to teče, když se řezal sádroš jak je červeně vyznačeno
Dobrý den, podle mě to není kondenzát, ale ten odpad někudy teče (a zdá se, že to není prvně). Problém bude asi o patro výše. Zdravím! doplněno 18.10.24 12:23: boban - v odpadní trubce není voda trvale (není tam její tlak), tvoří se tam nános usazenin, který chvilku těsní, ale potom se závada projeví třeba až za dlouho.
Bene,.přesně jak píšeš, nános nečistot, mastnoty atd na pár let potrubí zatěsnily. Pred cca měsícem jsem čistil potrubi-umyvadlo zvonem pomocí horký vody a jaru. Tím nános co těsnil potrubí povolil
Když to zase otevřeme, tak uvidíme zase to, co bylo vidět před 10 lety. To znamená nic. Jedině rozebrat celý kastlík ze sádrokartonu. Mně to jako kondenzace nepřijde, ale nevím. Samo od sebe by se potrubí snad nějak nerozbilo. Pokud není někde zničený hrdlo potrubí týpkama co lepili tu díru po vrtáku. Možná se to snažili vyměnit, nešlo jim to, mohli poškodit hrdlo nebo těsnění v hrdle potrubí a pak až zaslepit díru. To stejně nepřiznají. Zkusíme do potrubí nalít hromady vody a uvidíme
@km @ben Máte pravdu, když pustím vodu nahoře na plný koule, po potrubí tečou kapky. Není to kondenzace. Rozebrat sádroš. Podle mě to co lepili, tu díru,kterou do potrubí udělali, zalepili špatně. To uvidím. Děkuju vám za váš čas za vaše odpovědi
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.