Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Způsob informování např. při výstavbě kanalizaze

Od: tomkk® odpovědí: 2 změna:

Zdravím, jakým způsobem jste např. při výstavbě kanalizaze byli informováni o tom, kdy se vás tato výstavba dotkne, tedy kdy vám třeba znemožní vjet do domu, nebo kdy bude potřeba vaše asistence?

Jde o to, že u nás toto naprosto nefunguje, když jsem se před výstavbou na obci ptal, jakým způsobem a s jakýmn předstihem budeme informováni, odpověď byla" "nebojte, včas se vše dozvíte". Realita ja taková, že na webu, ani nástěnce informace nejsou a něco se dozví pouze ten, kdo nechodí do práce a může se vykecávat přímo s dělníky, kteří ovšem většinou mluví ukrajinsky. Jen úplnou náhodou mi tak doma nezůstalo auto zablokované výkopem na několik dní ((jel jsem k lékaři a ukrajinský dělník zrovna zvonil dopoledne na baráky a nesrozumitelnou haťmatilkou volal na lidi, ať si vyjedou, že najíždějí bagerm). Takže u nás je to jak ve středověku, veškeré info jen cestou jedna paní povídala, že u nás začnou kopat zítra. Děs. Jak se toto řešilo u vás a je to např. zákonem nějak stanoveno?

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

111®
hodnocení

0x

Sjednejte si pořádek na úřadě. Povinnost informovat mají ze zákona, vývěsní tabule nemají pro srandu.

Vývěsní tabule: jsou i eletronické vývěsní desky - občan musí na internet ... a je to podle zákona ...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]