Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
existuje nějaká možnost zapojení vícero LED pásků do jednoho driveru, nebo musí být pro každý LED pásek driver zvlášť? Použití v praxi: mám v plánu 2x-3x propojení driver+senzor+LED pásek.
Napadlo mě vyvést z driveru fázi pro 1. 2. a 3. pásek přes svorky. Je to reálné?
v příloze jsem si zase maloval, tak na to koukněte prosím
Co si, Kefalin, predstavujte pod pojmom "driver"? Bolo by fajn to sem nafotit alebo vlozit odkaz.
nevím, proč je to humorné a jakou má vypovídající hodnotu, jaký driver použiju, ale budiž
driver, který splňuje zátěž, která plyne ze všech obvodů, tedy když je 1m/4,8W a v každé skříni je právě metr = znamená že driver by měl mít se ztrátou nejméně 20W
mně spíš jde o to, jestli je zapojení takto ok
Tak ono záleží jaké led pásky máte. Pokud máte napěťové, tak musíte použít driver o stejném napětí a větším příkonu, než je součet příkonů pásků. Pokud máte proudové pásky, tak diver musí být dimenzován na součet proudů jednotlivých led pásků.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.