Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
existuje nějaká možnost zapojení vícero LED pásků do jednoho driveru, nebo musí být pro každý LED pásek driver zvlášť? Použití v praxi: mám v plánu 2x-3x propojení driver+senzor+LED pásek.
Napadlo mě vyvést z driveru fázi pro 1. 2. a 3. pásek přes svorky. Je to reálné?
v příloze jsem si zase maloval, tak na to koukněte prosím
nevím, proč je to humorné a jakou má vypovídající hodnotu, jaký driver použiju, ale budiž
driver, který splňuje zátěž, která plyne ze všech obvodů, tedy když je 1m/4,8W a v každé skříni je právě metr = znamená že driver by měl mít se ztrátou nejméně 20W
mně spíš jde o to, jestli je zapojení takto ok
Tak ono záleží jaké led pásky máte. Pokud máte napěťové, tak musíte použít driver o stejném napětí a větším příkonu, než je součet příkonů pásků. Pokud máte proudové pásky, tak diver musí být dimenzován na součet proudů jednotlivých led pásků.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.