Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Těsnění v nádobě domácí pekárny

Od: klada® odpovědí: 1 změna:

Zdravím,

mám domácí pekárnu a kolem hřídele mi začala protékat tekutina z nádoby domácí pekárny. Máte někdo tušení, jestli je takové těsnění sehnatelné? Popř.jak se tomu říká. Nevím, jak to nazvat do vyhledavače. Nová celá nádoba stojí polovinu co stojí pekárna. Tedy 900/1900Kč. Plastové těsnění by mohlo stát méně :) Vypadá to, že by se mělo dát z nádoby vytlačit ven a být možné ho nahradit.

Pekárna to je Silvercrest 850 A1. Lidl má servis na kompernass.com ,ale tam teď nemají ani tu nádobu. Jinde po různých ešopech se nádoba koupit dá.

děkuji

Těsnění v nádobě domácí pekárny
Těsnění v nádobě domácí pekárny #2

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Kdysi jsem hledal a nenašel. Za 500..800 asi koupíte novou nádobu. Bude stejná jako v jiných modelech. Hřídele je potřeba občas vyčistit, než se to takto vymele.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]