Nejste přihlášen/a.
Dobrý den potřebuji poradit jak ochránit zahradní ventil viz 1. foto.Tímto kohoutkem vypouštím i část vodovodního řadu z chaty. Na zimu ho zakrývám polystyrenem avšak když je hodně pod nulou musím pro jistotu to vypustit.Když v chatě nejsme tak je to jedno, avšak když zde chceme být i v kruté zimě a chceme používat vodu, tak jak ochránit tento kohoutek Prosím Vás můžete mi poradit.Na netu jsem viděl jakýsi Venkovní kryty na baterie na zimu viz 2 foto.Děkuji za rady.
Děkuji všem za info, bohužel potrubí vede vnitřkem chaty pod podlahou a uzavírací venti je sice uvnitř , ale tím odstřihnu veškerou vodu v chatě( bohužel).Zajímavé řešení se mi jeví ten nápad s elektro kabelem, asi 1m od venkovního kohoutku mám na terase zásuvku (220V) - ale chtěl bych asi to změnt na 12V , kvůli bezpečnosti.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.