Nejste přihlášen/a.
Ahoj všem,
koncem listopadu se budu muset stěhovat z Prahy z podnájmu, kde mám nahlášené i trvalé bydliště (bydlel jsem zde skoro 32 let).
Zatím nemám nalezené jiné bydlení, takže přechodně budu muset bydlet u příbuzných mimo Prahu.
Jde mi o trvalé bydliště - chtěl bych si v Praze pořídit byt, ale trvalé bydliště bych měl zatím do té doby mimo Prahu. Jaké by to mělo nevýhody?
Napadlo mě např. to, že bych pak neměl odvoz odpadu (např. kdyby bylo potřeba z nového bytu odstranit starý nábytek) do určité váhy zdarma.
Co dál? Podepsalo by se to ještě někde jinde? Nic jiného mě nenapadlo.
Díky všem za odpovědi
Dobrý den,
předpokládám, že až budete chtít z nového pražského bytu odstranit starý nábytek a jiné harampádí, bude už byt váš a budete tudiž mít možnost si tam nově zřídit trvalý pobyt. Tudiž problém se sběrným dvorem odpadne.
Trvalé badlůiště již není je jen TRVALÝ POBYT. jinak klidně můžete tento mít stále ve starém bytu (domě pokud jde o BD nebo panelák...) a až budete mít druhý-nový-byt pak se tam přehlásíte, jak jednoduché! Jedině pak v tomto případu je vhpodné na doručovací poště zažádat o změnu doručovací adresy na váš dočasný pobyt mimo Prahu a potom zase totéž na nové bydlení!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.